infobits
Academy
Educație de calitate
Despre proiect
Bine ați venit pe [www.infobits.ro] !
Compania noastră oferă de peste 28 de ani manuale şcolare aprobate M.E.N. şi auxiliare ce respectă programa şcolară, aplicații online, precum şi cursuri de Informatică şi T.I.C., utile oricărei persoane care doreşte să se pregătească în aceste domenii.

Când spunem 28 de ani de experiență, avem așa:

Editura L&S Infomat S.R.L.
RO4849980, J40/22257/1993
Editura L&S Soft S.R.L.
RO14864546, J40/8762/2002
Apoi, din 2019 ...

Editura L&S Soft Management Impex S.R.L.
RO14864546, J23/1969/2019
Voluntari, jud. Ilfov
De unde L&S ?
Păi ... prin anul 1992 se gândeau împreună (o echipă magică în esență, o pragmatică și un specialist) asupra faptului că nu există manuale de informatică, cursuri de specialitate, iar ei predau la C.N.I.T.V. de ani buni - era prea puțin...

Liliana și Sorin TUDOR, doi profesori extraordinari și vizionari, sunt cei ce au fondat aceste edituri cu mare pasiune pentru informatică și elevi:

   

Fiind părinții mei, le continui munca și le sunt veșnic recunoscător pentru privilegiul de a învăța alături de ei. Cărțile domnului profesor TUDOR SORIN sunt probabil în sute de mii de biblioteci, publice ori personale.

Dragă vizitator... în 5 pagini poți înțelege cu adevărat Tehnica Backtracking dintr-un manual. Dacă nu mă crezi, ... vezi pag. 199+ din [Manual de Informatică, clasa a XI-a, autor: prof. Tudor Sorin].

Poți găsi acolo și despre tablouri, subprograme, structuri de date, recursivitate, Divide et Impera, grafuri, toate în limbajul C++ pur.

Vezi și manualul de [INTENSIV] - liste, metoda Greedy, programare dinamică, grafuri orientate și neorientate, ori arbori.

Pur și simplu ... informatică.

Date de contact
Pentru orice mesaje, sugestii sau propuneri de colaborare, nu ezitaţi să ne contactaţi. În cel mai scurt timp veţi primi un răspuns din partea noastră.

Director,
dr.ing. Vlad Tudor [detalii]
0727.731.947
hello @ infobits.ro

Despre cursurile online


Folosim [Zoom] pentru a ne vedea și [Google Classroom], [Meet] pentru a distribui informația și a gestiona clasele noastre. Unii dintre noi vom folosi [Microsoft Teams] ... Nu are rost să reinventăm roata... Ideea este să avem acces rapid la informație folosind unelte deja consacrate!

Nu există taxe ascunse, clauze abuzive, ci doar accesul rapid, lunar, la cursurile oferite de noi. Te poți retrage oricând, prin lipsa plății pentru următoarea lună... suntem fair! Mai exact, sunt meditații oferite online, profi.

Grupele sunt formate cu preponderență din maximum 5 participanți, pentru o experiență educațională optimă.

Pentru mai multe detalii punctuale, accesați [cursul online dorit].

Despre cărțile tipărite
Cărțile editurii se găsesc în rețelele de distribuție ale partenerilor noștri. Verificați stocul disponibil la Depozitul de Carte Astro, în zona Gării de Nord, Str. Iacob Negruzzi nr. 37 A, Sector 1, București ori direct online folosind link-ul de mai jos:

Format electronic (ebooks)
O parte dintre manualele și culegerile de probleme se găsește și în format electronic securizat sub formă de fișier *.pdf. Simplu, rapid ... și eficient în anul 2021.

"Lucrând în domeniul editorial de când mă știu, o carte valoroasă îți prezintă noțiuni complexe și fine, analizate și gândite profund, net superioare multor informații pe care aparent le poți obține rapid de pe Internet. Think about it." Cu drag, [Vlad Tudor]