Biblioteca Digitală de Informatică "TUDOR SORIN"
Materiale în format electronic pentru profesori şi elevi
Psihologia Concursurilor de Informatică

Editura L&S INFOMAT vă oferă exclusiv în format digital cartea "Psihologia Concursurilor de Informatică".

Autor: Cătălin Frâncu

Format: digital, ebook
ISBN: 978-973-7658-21-0
192 pagini

      

Descriere: Scrierea unui program impune atât conceperea algoritmului şi demonstrarea corectitudinii, cât şi implementarea lui, ambele etape fiind complexe şi nu lipsite de obstacole, autorul a considerat necesară scrierea acestui volum, care tratează simultan aceste două aspecte ale programării.

Cartea se adresează pasionaţilor de informatică şi celor care au de gând să participe la concursurile şi olimpiadele de informatică. Concursul include apariţia unui factor suplimentar care răstoarnă multe dintre obişnuinţele programării "la domiciliu": timpul. În timpul concursului, contează capacitatea fiecăruia de a gestiona bine timpul impus de lucru.

Autorul consideră că programatorii care îşi impun să scrie aplicaţii de mari dimensiuni ar avea destul de multe lucruri de învăţat din acest volum, deoarece au fost incluse şi detalii privind structuri de date mai neobişnuite sau gestiunea economică a memoriei.

Vezi oferta completă de manuale şcolare şi auxiliare pe site-ul editurii noastre: www.ls-infomat.ro

© Toate drepturile asupra materialelor aparţin exclusiv editurii L&S INFO-MAT. Reproducerea integrală sau parţială a textului din aceaste materiale este posibilă doar cu acordul în scris al editurii L&S INFO-MAT.